Dragă Moş Crăciun…

Apăi să ştii de la mine că s-o dus şi anu’ ăsta şi că e cazul să te trezeşti din amorţeală, că mai e un pic şi iar trebe să te bagi pe horn ca să aduci cadouri mari la copii mici.

Moşule, am fost cuminte. Nu am mai băut Cola (am trecut pe Pepsi), n-am întârziat la serviciu (mai mult de două ore), am mâncat tot (chiar dacă era mai mult decât puteam să “duc”), am ascultat de mami (hmmm, nu chiar… dar de la o vârstă se scuză… cred :-S). Să nu uiţi, deci, să îmi aduci altă maşină roşie, că aia de o aveam anu’ trecut, daaaa…. Zuzaaaaaa, s-a stricat… Degeaba te superi Moşule, chiar nu e vina mea! (Bine Moşule, este, dar ce să-i fac?)

Musai să îţi mai spun şi că la noi e bine să eviţi hornul folosit pentru că ajungi iar în centrală. Vino pe cele vechi, da’ vezi că “e” păianjeni.

Mulţumesc Moşule…

——————-

A mai trecut un an, al treilea, prin Pădure. Cu bune şi cu rele, ca toţi anii de-i duc de la o vreme încoace pe-acest pământ, cu doruri multe şi grele, cu oameni pe care mi i-a depărtat şi cu oameni ce mi i-a adus viaţa mai aproape.

Ridicând pentru o clipă ochii spre ieslea în care şade Pruncul, mă rog să ne întâlnim, cu toţii, mai sănătoşi, mai veseli şi poate mai înţelepţi în anul ce urmează.

La mulţi ani şi bine s-avem parte!

Articole asemănătoare:


2 raspunsuri la “Dragă Moş Crăciun…”

  • liliana Spune:

    vreau niste dialoguri de craciun

    • CipiCernat Spune:

      La mulţi ani, Liliana.

      Nu sunt sigur cum (şi dacă) ar trebui să vă răspund, pentru că nu înţeleg nici măcar dacă îmi este un mesaj adresat mie sau este doar exprimarea supărarii dumneavoastră în ceea ce priveşte rezultatele căutării pe internet.

      De îndată ce mă veţi lămuri, voi putea să vă răspund… într-un fel sau altul.

Lasati un mesaj