Vintage (like)

E deja februarie şi eu încă nu am găsit timpul necesar pentru a vă spune bun venit în noul an. Şi cum nici nu s-au prea întâmplat în ultima vreme prea multe, dacă exceptăm uriaşul credit pentru maşina roşie cerută lui Moş Crăciun :D, sunt nevoit să scot de la naftalină amintiri… atât de vechi, încât au fost îngălbenite de (Photoshop) …timp. Sper să vă placă.

Îmi cer scuze anticipat pentru timpul de încărcare relativ ridicat (sunt două panorame de mari dimensiuni). Ca de obicei, click pe imaginea mică din articol pentru a vizualiza panorama.

padureadevise.ro

padureadevise.ro

Articole asemănătoare:


2 raspunsuri la “Vintage (like)”

  • boreal2007 Spune:

    Frumos efectul! Am mai vazut cateva exemplare cu aspect invechit si m-am indragostit de acest fel de efect, insa de abia acum incep sa lucrez cu photoshop-ul.
    Incearca sa redai aceasta atmosfera si cabanelor montane.

  • CipiCernat Spune:

    Salve Cristi.

    Chiar mă uitam zilele trecute la fotografia ta de la Bârcaciu. Poate o să mai încerc vreodată ceva de genul acestei fotografii… dar sigur nu se va întâmpla prea curând.

    Cât despre Photoshop, îmi place, din când în când, să descopăr ceva nou, în acelaşi timp reproşându-mi că abuzez de el în detrimentul tehnicii foto (pe care ar trebui să o studiez mai degrabă).

    Uite aici tutorialul de care m-am ajutat la aceste prelucrări:

    http://www.digital-photography-school.com/how-to-apply-textures-to-your-photographs

Lasati un mesaj