Dec 23 2010

Dragă Moş Crăciun…

Apăi să ştii de la mine că s-o dus şi anu’ ăsta şi că e cazul să te trezeşti din amorţeală, că mai e un pic şi iar trebe să te bagi pe horn ca să aduci cadouri mari la copii mici.

Moşule, am fost cuminte. Nu am mai băut Cola (am trecut pe Pepsi), n-am întârziat la serviciu (mai mult de două ore), am mâncat tot (chiar dacă era mai mult decât puteam să “duc”), am ascultat de mami (hmmm, nu chiar… dar de la o vârstă se scuză… cred :-S). Să nu uiţi, deci, să îmi aduci altă maşină roşie, că aia de o aveam anu’ trecut, daaaa…. Zuzaaaaaa, s-a stricat… Degeaba te superi Moşule, chiar nu e vina mea! (Bine Moşule, este, dar ce să-i fac?)

Musai să îţi mai spun şi că la noi e bine să eviţi hornul folosit pentru că ajungi iar în centrală. Vino pe cele vechi, da’ vezi că “e” păianjeni.

Mulţumesc Moşule…

——————-

A mai trecut un an, al treilea, prin Pădure. Cu bune şi cu rele, ca toţi anii de-i duc de la o vreme încoace pe-acest pământ, cu doruri multe şi grele, cu oameni pe care mi i-a depărtat şi cu oameni ce mi i-a adus viaţa mai aproape.

Ridicând pentru o clipă ochii spre ieslea în care şade Pruncul, mă rog să ne întâlnim, cu toţii, mai sănătoşi, mai veseli şi poate mai înţelepţi în anul ce urmează.

La mulţi ani şi bine s-avem parte!


Dec 20 2009

Ninge iar…

Ninge iar, aşternând pat moale anului ce se duce, ninge încetişor, cu fulgi ce şoptesc Povestea Sfântă a Crăciunului…

Să aveţi parte de Sărbatori fericite şi de un an nou cât mai bun. Să aveţi parte de linişte, dragoste şi cer senin şi de bucurii nemăsurate alături de cei dragi vouă.

Acum, aproape de finalul celui de-al doilea an de existenţă al acestei Păduri, vă urez vouă, tuturor celor ce aţi vizitat-o, La mulţi ani.

Vă aşteaptă cu drag şi în anul ce urmează, al vostru Cipi (acest pitic uriaş). :P