Apr 6 2008

Momentul de glorie a unui ilustru anonim

Gabi: ce-i cu asta????
Gabi: http://www.*****.ro/ro/blog/entries/1076/pe-drumuri-vechi–.htm

Şi uite aşa la ceas de seară, am descoperit că sunt talentat. Suficient de talentat ca ceea ce scriu să fie furat de către alţii. Ştiam că pe internet se fură. Fotografii în special. Dar nu aş fi banuit că cineva fură, de pe internet, vise!

Un anonim a încercat să îmi fure visul.

– Hei! Prietene! Visele nu se pot fura. Nu ai fost acolo, nu ai cum să ştii ce am simţit. Eşti doar un mic şi amărât copy-paster, iar ceea ce este mai important, amintirile sunt ale mele!

PS: Viaţa merge înainte. Rămâne de vazut dacă şi pentru site-ul respectiv – de fapt o adunătură de texte copiate de ici de colo.


Feb 24 2008

În căutarea lui Forrester

Un film…

Un film despre carti si scriitori, un film despre prietenia dintre un adolescent (Rob Brown) si un om aflat la apusul vietii (Sean Connery), un film despre aspiratii, despre talent.

Desi nu mi-a lipsit niciodata imaginatia, nu am reusit niciodata sa scriu… nu la nivelul la care as fi vrut, insasi acest articol nascandu-se greu, cuvintele neridicandu-se in nici-un moment la nivelul sentimentelor. Poate intr-o zi voi reusi..

Intr-o viata dominata de computer, iata ca unul din putinele filme care reusesc sa le urmaresc de la inceput pana la sfarsit, imi readuce in memorie faptul ca, cu multi ani in urma, talentul spre matematica m-a pacalit ca as fi potrivit unei cariere realiste, desi structural, sunt un umanist.