Nov 4 2010

În căutarea simplităţii…

Nume post: Căutător de cadre…

Angajator: Eu. Sunt un “Apăsător pe declanşator”, că mi-ar fi ruşine să mă descriu ca fiind pozar, a cărui ochi refuză să găsească imagini simple pe care, după aceea, să le încadrez simpatic şi să le memorez pe card…

Job: Caut o persoană pe post de înlocuitor de ochi. Persoana respectivă va trebui să caute cadre “curate”, lipsite de crăci şi gunoaie aruncate aiurea, fără labirinturi de linii încrucişate aiurea şi alte obstacole pe care ochiu’ şi, prin consecinţă, mintea mea le percepe doar acasă. Va mai trebui să fie capabil să găsească lumina potrivită, iar când aceasta nu există, să o producă dând din pedale.

Salariu potrivit jobului, conform cu nomenclatorul de meserii.

CV-urile se trimit la PO Box 3, NonExistingPlanetInOurSolarSystem.


Apr 3 2010

Amărăciune

padureadevise.ro

“Aţi promis încă de anul trecut că, de data asta, o să mă lasaţi să aduc eu cadourile. Şi voi? Ce-aţi făcut? L-aţi chemat din nou pe iepuraş!”

Fie ca Sfintele Paşti să vă aducă lumină în suflet!

PS: În rolul principal al glumei, Jacques – un motan necooperant.


Jan 21 2010

.s-un ue rad, bara s-ac ederc oohaY

padureadevise.ro


May 15 2009

Înainte şi după… 1972

În mod cert, atunci când a produs tricoul din imaginea de mai jos, intenţia cunoscutei firme de produse sportive a fost să sublinieze că după apariţia lor pe piaţă, sportul a devenit un fenomen de masă şi din ce în ce mai mulţi fac mişcare.

padureadevise.ro

La români, cu sportul… mai greu. Se chinuie să ne-o demonstreze chiar Ministerul Învăţământului, reducând numărul de ore de sport.

Revenim la tricou: l-am văzut întâmplător, pe un tip. Nu mă uit, de obicei, după tricouri, iar după tipi cu atât mai puţin, dar de data aceasta mi-a atras atenţia combinaţia tricou, inscripţie şi…. burta imensă a purtătorului. Concluzia firească: “Until 1972, people walked. Since then, they are driving!”.


Jan 26 2009

Între două clickuri…

Urmatoarele zile ar trebui interzise: luni, marţi, miercuri, joi, vineri şi… ziua în care rămâi fără bani!

Din partea mea, toate celelalte zile pot să rămână.