Feb 4 2011

Vintage (like) – II

Deşi iniţial nu intenţionam să fac acest lucru, am mai prelucrat o a treia panoramă, realizată din acelaşi loc şi în acelaşi timp cu primele.

Aşa cum spuneam şi într-un comentariu de pe carpaţi.org, mi-am dorit mult să dau un aer nostalgic acestor fotografii, fără a îmi dori, însă, să repet prea des acest tip de prelucrare şi fără a folosi filtrul Sepia (fie el al aparatului sau al vreunui soft) – filtru al cărui rezultate îmi displac profund. Am muncit destul la realizarea lor şi sunt relativ mulţumit de rezultat (deşi trebuie să recunosc că, totuşi, aceasta din urmă a fost lucrată cam în grabă).

padureadevise.ro

– Click pe imaginea mică din articol pentru a vizualiza panorama –


Feb 2 2011

Vintage (like)

E deja februarie şi eu încă nu am găsit timpul necesar pentru a vă spune bun venit în noul an. Şi cum nici nu s-au prea întâmplat în ultima vreme prea multe, dacă exceptăm uriaşul credit pentru maşina roşie cerută lui Moş Crăciun :D, sunt nevoit să scot de la naftalină amintiri… atât de vechi, încât au fost îngălbenite de (Photoshop) …timp. Sper să vă placă.

Îmi cer scuze anticipat pentru timpul de încărcare relativ ridicat (sunt două panorame de mari dimensiuni). Ca de obicei, click pe imaginea mică din articol pentru a vizualiza panorama.

padureadevise.ro

padureadevise.ro


Oct 14 2010

Aşteptând clipa

padureadevise.ro

Aşteptând clipa în care voi găsi altă soluţie de hosting, “Pădurea de vise” se dezgheaţă în timp ce natura se acoperă cu pătura albă a unei zăpezi de toamnă.


Jul 26 2010

Planuri

padureadevise.ro


Jul 21 2010

The Man Who Sold The Sun

padureadevise.ro