Feb 18 2009

Casă nouă!

Da! Ceva ajutor de la prieteni, multă muncă, două nopţi destul de albe şi cu emoţii, ceva bâlbe pe la codurile SQL (rugina e de vină), câteva vorbe de duh la adresa PHP-ului şi un cod de redirectare aplicat pe vechiul domeniu, toate acestea pentru a pune în practică blog.padureadevise.ro.

Ce urmează? Noi aventuri “blogăreşti” (adică postări, căci încep să se adune în mine nişte lucruri, nişte trebi), noi aventuri prin codul SQL&PHP pentru că mai e un pic de lucru (mici schimbări la skin, linkurile către site-urile celor care au lăsat de-a lungul timpului un comentariu/două etc. etc. etc.) şi… plantarea pădurii (că doar nu o să las nefolosit restul domeniului).

Aaaaa… şi până nu uit: Bine aţi venit!


Feb 17 2009

Sayonara, Blogspot!

Aventura Blogspot se încheie în curând. Pădurea de vise se mută la casa ei… la fel de… curând.

Un domeniu .ro, platformă wordpress (din păcate, pentru că mă obişnuisem şi chiar îmi placea blogspot!), culori noi şi o perioadă de adaptare a proprietarului şi a cititorilor.

Sayonara, Blogspot. Îţi mulţumesc.


Dec 22 2008

Gânduri la un an de “Pădure”

“De ce pădurea de vise?

Visăm în fiecare zi. De cele mai multe ori cu ochii deschişi…”

Da, prieteni dragi… aşa a început totul, într-o noapte de decembre – acum aproape un an. Atunci, la ceas târziu de noapte, au răsărit primii “lăstari” ai Pădurii.

A trecut un an de când, mai bine sau mai rău exprimate, am lăsat o parte din gândurile albe pe pagini negre, un an cu de toate, unele mai bune, altele mai puţin bune, un an care a lăsat, până la urmă, urme.

Dacă a fost un an bun? Nu ştiu. Ştiu doar că mulţumesc Cerului şi Muntelui că am ajuns de fiecare dată cu bine acasă, că sunt sănătos, că mi-au adus-o în viaţa mea pe Oana – cea pentru care şi datorită căreia zâmbesc zi de zi şi că am în continuare alături prieteni dragi.

Pentru că, probabil, nu voi mai apuca să mai scriu până spre Anul Nou – mulţumesc tuturor celor care au citit măcar câteva rânduri ale acestui jurnal şi, în special, celor care au lăsat, de-a lungul timpului, o mărturie a trecerii lor.

Să aveţi Sărbători liniştite şi luminate de Pruncul născut în ieslea Bethleemului.