Mar 10 2009

And I say: Romania… !(is my country)… (V)

Avem o ţară frumoasă, păcat că este locuită.

Normal că vă sună cunoscut, doar că nu eu am inventat-o. Nu. Eu nu am sclipirea de geniu a aceluia care a reuşit să scoată pe gură această perlă. Nu sunt capabil şi nici nu am timp. Sunt prea ocupat.

Nu par, dar sunt ocupat tot timpul.

Ieri, de exemplu, am fost ocupat să mă enervez pe un individ care nu ştia să se şteargă la nas. Sau poate nu avea batistă, tot aia e… individ care din zece în zece secunde inspira zgomotos pentru a nu pierde… mă înţelegeţi, în poală. Nu ştia să se şteargă la nas, dar avea telefon. Desigur, cu telefonul nu poţi să te ştergi la nas. Nu, nu poţi. Dar poţi să epatezi şi merge cu atât mai bine cu cât urli în el ca să atragi atenţia tuturor celor din autobuz. Asta poţi. Problema este că pentru a epata, musai să ai oarece clasă, ori individul nu o avea. Probabil pentru că nu avea şcoală sau, pur şi simplu, pentru că nu avea credit. Păi de ce să aibă credit… el are telefon şi două cartele de la două firme de telefonie mobilă. Cum de ce două? Pentru a-l suna prietenii, n-aţi înţeles?

Astăzi… sunt ocupat cu altceva, dar încă mă abţin, nu de alta, dar îmi las timp până la noapte să mă lamuresc dacă nu cumva eu sunt idiotul care şi-a făcut de lucru.