Dec 23 2011

Pauza mentala

Dragi prieteni,

Din păcate, aşa cum poate aţi observat, câţiva băieţi “destepţi” din lumea arabă şi-au pus în gând să îmi strice Pădurea…

Prin urmare, presat de timp, am pus pe picioare o varianta temporară, lipsită de elementele pe care le stiaţi. De îndată ce voi gasi o găzduire mai decentă (Andrei!?! Ce zici, decent wwh? :P), vom muta, şi eu şi Oana site-urile şi vom relua postările.

Pana una alta, daţi-mi voie să vă urez Sărbători fericite şi La mulţi ani!


Nov 18 2011

PHOTOLIFE – expozitie foto de la workshop-uri

Din 21 noiembrie si pana in 10 decembrie, Libraria Okian din Brasov va asteapta sa descoperiti unele dintre cele mai frumoase imagini realizate de catre participantii de la workshop-urile realizate de Dan Dinu sub sigla Photolife. Cei 18 participanti expun atat peisaje, cat si pasari sau oameni, macro sau fotografii mai abstracte, alcatuind astfel o colectie de 50 de lucrari care reprezinta insasi experienta fiecarui workshop petrecut impreuna.

“In urma cu trei ani realizam primul nostru workshop la Vulcanii Noroiosi, cu participanti putini, timizi, insa dornici de aventura. De atunci si pana in prezent lucrurile s-au schimbat, foarte mult si in bine zicem noi. Rand pe rand au aparut workshop-uri noi atat in zone naturale deosebite, cum ar fi Sfanta Ana, Bucegi sau Cozia, dar si in zone cu peisaje rurale spectaculoase si cu oameni primitori, cum ar fi Tara Lapusului. Ne-am aventurat impreuna pe canalele Deltei sa ii descoperim pasarile, am infruntat salbaticia din Cheile Bicazului si am descoperit misterele Ceahlaului, am rabdat impreuna in dimineti friguroase de primavara sau toamna in hide-ul foto de la Dumbravita, sa surprindem momente inedite si am sarbatorit fiecare an petrecut impreuna cu o tura aniversara in padurea de la Reci. Am facut multe poze frumoase impreuna, iar expozitia de fata este poate doar o selectie timida a celor mai bune dintre ele.” (Dan Dinu)

Fotografii care expun sunt: Alex BOBEICA, Ana BABOI, Camelia GRIGOR, Catalin ENACHE, Catalin MATASARU, Ciprian CENAN, Dana CONSTANTINESCU, Daniela TANTAU, Elena GIURESCU, Gabriela MIHALCEA, Oana MIHUT, Remus MUNTEANU, Roxana SANDU, Silvia Nicoleta DINU, Simon Bela ATTILA, Simona POLHAC, Tibi BERSENYEI, Vlad POPESCU

Vernisaj: luni 21 noiembrie ora 17

Expozitie 21 noiembrie – 10 decembrie

Libraria Okian este situata pe strada Muresenilor nr. 1 in Brasov (peste drum de Casa Sfatului), iar expozitia poate fi vizitata zilnic intre 10-18 si sambata intre 09-13.


Sep 30 2011

Şi abia acum, când ultima Bufniţă s-a dus, realizez că singurul lucru mai ironic decât Viaţa este Moartea.


Sep 24 2011

Da, dragă doamnă! Sunt un prost!

Da, dragă doamnă! Aveţi dreptate. Lucrurile se prezintă exact aşa cum i-aţi spus, ridicând din umeri cu lehamite, pasagerului din dreapta dumneavoastră: sunt un prost! Mă recunosc şi plec ruşinat capul.

Atât vă rog, dragă doamnă, data viitoare, încercaţi să urmaţi liniile acelea albe desenate pe asfalt, chiar dacă vi se pare că  nu sunt desenate drept. Ar fi mai simplu pentru toţi.

 

PS: Acest rânduri se adresează unei singure persoane: acelei doamne ce, astăzi – pe la prânz, a decis că printr-un anume giratoriu de pe Calea Bucureşti  se circulă ţinând volanul drept.

Nu! Nu m-a surprins manevra, doamnă dragă, pentru că nu sunteţi primul şofer ce, plecând de pe prima bandă, face asta, trimiţându-mă la arat ronduri sau spre maşinile altor şoferi.

Nu, dragă doamnă, m-a surprins doar gestul de lehamite de după. Şi m-aş bucura nespus dacă printr-o întâmplare ciudată aţi citi aceste rânduri şi v-aţi prinde, în sfârşit, de ce vă claxona un prost dintr-o maşină roşie!

Şi nu!, dragă doamnă, v-aţi temut degeaba, nu urma să va pun o frână bruscă în faţă, deşi sunt un prost.


Aug 17 2011

Dialog la răsărit

… şi te iubeam deja, din alte răsărituri…

padureadevise.ro

PS: Ca de obicei, click pe imagine pentru varianta completă. ;)